Välj en sida

OPERA & MUSIK

BERÖR OCH HÄNFÖR

OPERA PÅ MÖCKELSNÄS

Minopera skapar tillsammans med Destination Möckelsnäs ett koncept för att kunna driva och utveckla både operaprojekt och tvärkonstnärliga projekt. Opera ska ha en naturlig plats på Möckelsnäs och vi vill att platsen kan få etableras som ett centrum för opera i Sydsverige.
Detta i samarbete med regionala aktörer såsom Musik i Syd, Länsmusiken i Kalmar, Smålandsoperan med fl.
Vi vill även eftersträva en pedagogisk verksamhet där natur, konst och musik används som inspiration, metod och medel för kunskapsutveckling för elever som kommer till Möckelsnäs.

En strålande jul

Lördagar 4- 18 dec klockan 16.30

Minopera och Destination Möckelsnäs bjuder in till en stämningsfull och musikalisk högtidsstund med älskade örhängen ur den rika julrepertoaren blandat med skön pianomusik, sprittande operett från Wien och en doft av ”Christmas in New York” !

Julkonserterna framförs före det spännande  julbordet på Herrgården och de kan med fördel bokas bägge på en gång för en total och ”mättande” julupplevelse. Konserterna går givetvis även att boka som enskilt event)

Camerata Nordica

MUSIK OCH KONST

I den stora konsthallen har vi möjlighet att ge en unik upplevelse av musik och framträdanden på vår flexibla scen mitt bland konsten. Här har vår publik fått njuta av pianokonserter på flygeln, diktuppläsning, klassisk musik på cello och operaarior.

Möckelsnäs Trädgård Kultur och Möckelsnäs Vänförening i samarbete med:

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.  Integritetspolicy