cate­ring

FOKUSERA PÅ ATT HA ROLigt

Jul­ca­te­ring

Julsmör­gå­står­ta – 110 kr/portion
Jul­land­gång – 175 kr/portion
Jul­bord — 445 kr/portion
Jul­tall­rik — 345 kr/portion
Julsmör­gå­står­ta — 110 kr/portion
Jul­land­gång — 175 kr/portion

(Min 10 per­so­ner för beställning)

Nyårsca­te­ring

Nyårsca­te­ring, för avhämt­ning eller leve­rans i Lia­torp, Diö & Älm­hult mel­lan kl 14.00–17.00.

Exo­tisk plan­ka —  200 kr/portion

Nyårs­me­ny —  475 kr/portion

Inne­håll; För­rätt – Ska­gen­rö­ra i tunn­bröd­s­korg, Varm­rätt – Kal­kon Chi­po­la­ta (sylt­lök, prins­korv, bacon), med stekt kul­po­ta­tis, brys­sel­kål, grädd­sås, gelé, Des­sert —  Frukt­sal­lad med nascarponevaniljkokoskräm

(Min 10 pers för beställning)

Från 1/5 skö­ter Per Ander­sen cate­ring åt des­ti­na­tion Möc­kelsnäs
och såväl nya som gam­la kun­der häl­sas välkomna.

Fågel­plan­ka

Pris: 200 kr/port

  • Kyck­ling och kalkon
  • Gar­ne­ring: 6 oli­ka fruk­ter, 2 sor­ters ost, kex
  • Sal­lad, tomat, gur­ka, per­sil­ja, physalis
  • Cur­ry- eller mangodressing
  • Pota­tis­sal­lad, eller potatisgratäng
  • Pain riche-bröd

Kött­plan­ka

Pris: 200 kr/port

  • Rost­biff, skin­ka och pastrami
  • Gar­ne­ring: 6 oli­ka fruk­ter, 2 sor­ters ost, kex
  • Sal­lad, tomat, gur­ka, per­sil­ja, physalis
  • BBQ-dres­sing eller dragondressing
  • Pota­tis­sal­lad, eller potatisgratäng
  • Pain riche-bröd

Lyx­plan­ka

Pris: 255 kr/port

  • Kass­ler, fläsk­fi­lé, kyck­ling-drum­sticks och gra­vad lax
  • Gar­ne­ring 6 oli­ka fruk­ter, 2 sor­ters ost, kex
  • Sal­lad, tomat, gur­ka, per­sil­ja, physalis
  • Hov­mäs­tar­sås och ört­dres­sing (frans­ka örter)
  • Pota­tis­sal­lad eller potatisgratäng
  • Pain riche-bröd

Som­ma­rens grillbuffé

Pris: 325 kr/person

  • Lax­pa­ket
  • Hel­stekt fläsksida
  • Gril­la­de tjoc­ka revben
  • Gril­la­de hal­va potatisar
  • Gril­lad majs
  • Grön­sal­lad
  • 2 sor­ters dressing/sås
  • Krydd­smör
  • Äppel­mos
  • Bröd

Kall buffé

Pris: 180 kr/person

  • Kass­ler
  • Rost­biff
  • Kyck­ling-drum­sticks
  • Pota­tis­sal­lad
  • Pas­ta­sal­lad
  • Cole­slaw
  • Ört­dres­sing

Sal­la­der

Pris: 85 kr

  • Gre­kisk sallad
  • Räk­sal­lad
  • Ton­fis­k­sal­lad
  • Kyck­lingsal­lad
  • Ost- och skinksallad
  • Vege­ta­risk sallad

inkl. dres­sing, hem­ba­kat bröd

Land­gång

Pris: 125 kr

  • Skin­ka, mimosasallad
  • Ägg, räkor, majonnäs
  • Kött­bul­lar, rödbetssallad
  • Sill, lök, cre­me fraiche
  • Rost­biff, remou­ladsås, rostad lök
  • Ost, oli­ver
  • Gra­vad eller rökt lax

Rund land­gång

Pris: 105 kr

  • Skin­ka, mimosasallad
  • Ägg, räkor, majonnäs
  • Ost
  • Gra­vad eller rökt lax
  • Kött­bul­lar, rödbetssallad

Pajer

Pris: 95 kr

  • Väs­ter­bot­ten­paj
  • Mex­i­kansk paj
  • Kyck­ling­paj

För­rät­ter

Toast ska­gen på bröd

Pris: 105 kr

S.O.S — Silltallrik

Pris: 155 kr

Sal­lads­tall­rik

Pris: 145 kr

Gubb­rör på kavring

Pris: 115 kr

Klas­sisk Räckcocktail

Pris: 135 kr

Kal­la rätter

Kass­ler och legymsal­lad med kokt nypotatis

Pris: 110 kr

Basturökt skin­ka med fransk potatissallad

Pris: 130 kr

Kall Kyck­ling­fi­lé med cur­ry­d­res­sing och kokt potatis

Pris: 130 kr

Rost­biff och potatissallad

Pris: 145 kr

Sön­dags­mid­dag

Hel­stekt ben­fri kotlettrad

grädd­sås, grön­sa­ker, kokt pota­tis, pressgurka

Pris: 180 kr

Por­ter­stek

por­ter­sås, grön­sa­ker, gelé, pres­sad potatis

Pris: 185 kr

Kalv­stek

grädd­sås, kokt pota­tais, press­gur­ka, grön­sa­ker, gelé

Pris: 220 kr

Slotts­stek

med grädd­sås, var­ma grön­sa­ker, kokt eller stekt pota­tis, press­gur­ka och gelé

Pris: 185 kr

Des­ser­ter

Ost­bric­ka

päron, fikon, kex, marmelad

Pris: 100 kr

Ost­ka­ka

sylt (jord­gubb- eller hjort­ron), grädde

Pris: 100 kr

Ling­on­pa­ra­fait

Pris: 100 kr

Cho­klad-des­sert

Pris: 100 kr

Varm­rät­ter

Till varm­rätt kan man väl­ja: kokt pota­tis, stekt pota­tis, pota­tis­mos eller potatisgratäng

Hel­stekt fläskfilé

cham­pin­jon­sås

Pris: 200 kr

Schnit­zel gor­don bleu

med sky­sås och ärtor

Pris: 185 kr

Äkta wie­ner­schnit­zel på kalv

sky­sås och ärtor

Pris: 215 kr

Hel­stekt fläskkarré

grädd­sås, äppel­mos, grönsaker

Pris: 180 kr

Fläskno­i­set­te

med spar­ris och bearnaisesås

Pris: 215 kr

Hel­stekt kalvfilé

röd­vins­sås, smör­slung­a­de morötter

Pris: 240 kr

Hel­stekt entrecote

med spar­ris, bear­nai­se­sås, små hel­stek­ta lökar

Pris: 265 kr

Kokt lax

med hol­lan­dai­se­sås, spar­ris och ärtor

Pris: 200 kr

Citron­ma­ri­ne­rad gril­lad lax

kall citron­sås, var­ma grönsaker

Pris: 200 kr

Varm­rökt lax

rom­sås, spar­ris, ärtor, nypotatis

Pris: 230 kr

Gös­fi­lé

med cham­pin­jon­sky, var­ma grönsaker

Pris: 230 kr

Älg­stek

med kan­ta­rellsås, rönn­bärs­ge­lé, brysselkål

Pris: 255 kr

Dansk fläsk­stek

röd­kål, soc­ker­brynt potatis

Pris: 215 kr

Stekt kyck­ling­fi­lé

med gor­gon­zo­las­ås

Pris: 180 kr

Fylld kyck­ling­fi­lé

med färskost, sol­tor­ka­de toma­ter, bacon

Pris: 200 kr

Kal­kon med tillbehör

Pris: 230 kr

Gåsmid­dag

(endast novem­ber), svart­sås, äppelkaka

Pris: 355 kr

Smör­gå­står­tor

6 port, 10 port, 12 port, 14 port
Alla tår­tor kan göras glu­ten- och/eller laktosfria. 

Smör­gå­står­ta 1 — Räkor & Skinka

Pris: 85 kr/port

Smör­gå­står­ta 2 — Lax & räkor

Pris: 105 kr/port

Smör­gå­står­ta 3 — Lax, Räkor & Skinka

Pris: 105 kr/port

Smör­gå­står­ta 4 — Kyck­ling och rostbiff

Pris: 85 kr/port

Smör­gå­står­ta 5 — Kass­ler och rostbiff

Pris: 85 kr/port

Smör­gå­står­ta 6 — Vegetarisk

Pris: 85 kr/port

Bagu­et­ter

Ost

Pris: 45 kr

Ost & skinka

Pris: 55 kr

Kött­bul­lar, rödbetssallad

Pris: 55 kr

Kyckling­rö­ra

Pris: 55 kr

Räk­sal­lad

Pris: 65 kr

Varm­rökt lax, sparris

Pris: 65 kr

Skic­ka en förfrågan

Rekom­men­da­tio­ner

Vad folk säger

“En helt fan­tas­tisk buffé

Vi hade hjälp av per Ander­sen med gäng­et som gril­la­de och fix­a­de en helt fan­tas­tisk buffé!
Vi var jät­te­nöj­da med allt, maten räck­te och det gick jät­tesmi­digt att dem fyll­de på hela tiden, maten var ald­rig slut!
Det kun­de inte bli bätt­re och utan dem så hade inte fes­ten bli­vit den­sam­ma och alla gäs­ter tyck­te maten var suve­ränt så jag har bara posi­tivt att säga om maten och upp­läg­get

Johan Fol­kes­son

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.  Integritetspolicy