Välj en sida

SERVICE

HERRGÅRDENS SERVICEUTBUD

LOUNGE

Vi har två lounger jämte varandra. Här kan du i lugn och ro sitta ned för avslappnade samtal med vänner, avnjuta en kopp kaffe eller något gott från baren. Dessa lounger i gammal herrgårdstil utgör hjärtat i vårt entréplan.

TERRASSEN

Vår stora terrass vetter mot sjön Möckeln med en fantastisk utsikt. Sommartid är det möjligt att äta måltider här och det är en storslagen plats för fester, bröllop och middagsmingel.

BRYGGAN

Nere vid sjökanten har vi en brygga där det går att sitta ned i lugn och ro. Njut av utsikten och andas in sjöluften, en hälsokur utan dess like. Vi kommer inför kommande säsonger bygga till bryggan så att det går att angöra Möckelsnäs från sjösidan. Just nu rekommenderar vi det inte med tanke på att det finns mycket sten på botte som inte syns under sjöytan.

BAREN

En samlingspunkt innan middagen – en samlingspunkt efter middagen.

Här finns en stor samling whisky för den som har det intresset.

Men givetvis lite av varje för avnjuta en stundssamvaro med barhäng eller varför inte ta klivet in i någon av våra herrgårdlounger.

FRUKOST

Vad vill du äta till herrgårdsfrukost? Den frågan ställde vi till våra frukostvärdinnor som har komponerat sin favorit herrgårdsfrukostar. Vi tro dur hittar det mesta av vad du önskar.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.  Integritetspolicy