Välj en sida

Amanda Ginsburg

Torsdagen den 10 februari, kl 19.00

Amanda Ginsburg har vunnit Grammis för Årets jazz – för andra året i rad! Hennes karriär har de senaste åren gått spikrakt uppåt. Hon har synts och hörts bland annat i SVT Gokväll, Allsång på Skansen, Doobidoo och har spelat över hela landet för tusentals åhörare. 

Efter det varma mottagandet av debutalbumet ”Jag har funderat på en sak”  fortsatte framgångarna med Olle Adolphson-stipendium, Stim-stipendier och Sveriges kompositörers/ textförfattares Jazzpris som gav motiveringen: Det finns ett eko av våra legendariska jazzsångerskor i hennes musik. Hon har förmågan att skapa nya och synnerligen charmiga låtar som låter sig inspireras av sin historia, men som talar med en helt egen röst.

Hösten 2020 släppte Amanda Ginsburg uppföljaren ”I de lilla händer det mesta”, ett album som nu är nominerad för Grammis kategorin i Årets Jazz.

Så här säger Amanda själv:

”Jag ser detta andra album som en fortsättning av mitt första. Här finns de vardagliga och ibland lite banala berättelserna som utgör så stor del av mitt liv och ofta även ditt. I det lilla vardagliga livet finner jag oändlig inspiration. När jag börjar för stort får jag faktiskt ingenting gjort.”

I samarbete med Musik i Syd, Älmhults kommun samt ABF

BILJETTPRIS

Vuxna: 150 kr
Pensionär och under 26 år: 100 kr
Fri entré under 13 år.

Fler Evenemang

Tribute to rock

Tribute to rock

Lördagen den 23 april, kl 19.00 Tribute to Rock med två grymma rockband! Johan Bull Gang och Front Back  John Bull...

läs mer
tribute to reggae

tribute to reggae

Lördagen den 21 maj, kl 19.00 Tribute to REGGAE En kväll med Jamaica sound Miss D & The new vibesReggae kryddat...

läs mer

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.  Integritetspolicy